Pris på energimærkning i Århus og København

Energimærkning er lovpligtigt – se prisen her

Når dit hus skal sælges, skal du have et energimærke. Energimærket er lovpligtigt og derfor skal du have fat i mig. For sælger kan en sådan rapport måske virke ligegyldig, men for en køber er den essentiel.

Når du køber et energimærke ved mig, får du ikke bare et bogstav på dit hus og så er det klart til salg. Nej, du får en fyldestgørende rapport som selvfølgelig præcist beskriver husets bygningsdele, men du får også en rapport hvor der er stillet gennemtænkte forslag til forbedringer.

Forsag hvor der er taget forbehold for stigende materialepriser, hvad der giver bedst mening for netop dit hus og selvfølgelig med fokus på indeklima.

Det er vigtigt for mig, at rapporten giver god mening og guider nye købere til det helt rigtige valg for den kommende renovering, samt et forventeligt energiforbrug.

Alt i alt vil jeg sikre, at rapporten er en pålidelig og brugbar vejledning for ejeren, så de kan tage de bedst mulige beslutninger for deres hus og fremtidige indeklima.

Få en pris på energimærkning til private

Vil du have en pris på energimærkning? Jeg tilbyder en konkurrencedygtig pris på udarbejdelse og besigtigelse af energimærke for privat bolig. Er dit hus større end 300 m2, eller ønsker du en totalløsning, udarbejder jeg gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Alle priser inkl. moms.

4.499 DKK

Har du brug for energimærkning eller energirådgivning?

Jeg er din professionelle rådgivende ingeniør med speciale i energimærkning. Min virksomhed er beliggende på Fyn, men jeg arbejder for kunder over hele landet som energikonsulent til udarbejdelse af energimærkning og energirådgivning. Jeg har især mange kunder omkring København, Århus og Odense. Jeg tilbyder også energimærkning til erhverv.

Kontakt mig derfor gerne i dag og indhent et uforpligtende tilbud.

Kan du ikke lide formularer?

Så giv mig et kald på telefon: 60 71 60 17 eller send en mail til: kontakt@lowkeyenergy.dk.

(+45) 60 71 60 17
info@lkenergy.dk