Om mig

Energimærkning Pris Århus

En virksomhed baseret på videnskab og kvalitet

Velkommen til min side. Jeg hedder Fie Frederikke og er indehaver af Low Key Energy. Jeg har en baggrund som Ingeniør fra 2015 og er uddannet Energikonsulent i 2016. Efter et kort år i en større medicinalvirksomhed, stod det klart for mig, at jeg ville eje mit eget firma. Virksomheden er baseret på videnskab, vidensdeling, innovation og kvalitet.

Efter 4 år som selvstændig, er jeg blevet ansat parttime ved min største kunde, Energihuset Danmark ApS, som kvalitetschef. Derfor er jeg ikke bare certificeret under gode vilkår, men under mine egne høje krav og forventninger.

Min spidskompetence er indenfor store erhvervsejendomme, som jeg primært besigtiger når jeg ikke har chef-hatten på. Som største projekt til dato, har jeg bl.a. energimærket Rødovre Centrum – et indkøbscenter på over 100.000 m².

Ingen opgaver er for store for mig, med min brede erfaring og specialisme på området, er alle opgaver kærkommen.

Jeg har valgt at forme mit firma efter værdierne for god kvalitet og god kundeservice. Derfor er det vigtigt for mig, at alle kan ringe og få en uforpligtende snak, råd og vejledning mv. om deres hus, ejendom eller evt. energimæssige spørgsmål.

Tilsammen kan vi altid finde de rigtige løsninger. Jeg kan meget mere end bare at lave et energimærke.

Har du brug for energimærkning eller energirådgivning?

Jeg er din professionelle rådgivende ingeniør med speciale i energimærkning. Min virksomhed er beliggende på Fyn, men jeg arbejder for kunder over hele landet som energikonsulent til udarbejdelse af energimærkning og energirådgivning.

Kontakt mig derfor gerne i dag og indhent et uforpligtende tilbud.

Kan du ikke lide formularer?

Så giv mig et kald på telefon: 60 71 60 17 eller send en mail til: kontakt@lowkeyenergy.dk.

(+45) 60 71 60 17
info@lkenergy.dk