Om mig

  • 27 år
  • Uddannet Diplomingeniør indenfor produktion på SDU i Odense.
  • Tidligere projektleder på MedicoPack A/S, Langeskov.
  • Certificering af ISO 50001 og projektleder for energiledelse i virksomheden
  • Tidligere kvalitetsmedarbejder hos SH-Group
  • ISO 9001

Mit navn er Fie, og jeg startede Low Key Energy tilbage i oktober 2017.

Jeg driver en enkeltmandsfirma, der dækker hele Danmark og har primært fokus på Svendborg, Nyborg og Odense.  er derfor meget alsidig i forhold til opgaver og udførsel. Erfaringsmæssigt har jeg som ejer en fyldestgørende uddannelse inden for projektledelse, økonomi, kvalitet og struktur samt erhvervserfaring, der retter sig direkte til kvalitetsområdet.

Som en del af udfærdigelsen af en ISO 9001 certificering, som omfatter en virksomheds kvalitetssikring, har jeg kendskab til de normer og retningslinjer, der er herunder.

​Desuden har jeg udfærdiget en hel energicertificering, ISO 50001, som indebærer alle energieffektive/energitunge projekter og forbedring heraf.

Dette som følge af energiledelse og projektledelse, hvilket firmaet også tilbyder. Det handler for mig ikke kun om at kunne give et korrekt energimærke, men også at kunne vejlede mine kunder hen imod det, der giver bedst mening for deres projekt.​​ Jeg arbejder også med energimærkning af udlejningsejendomme og energimærkning af hus. Lyder jeg som den rette person til at sikre dig energimærkning, som er i top kvalitet og lever op til kravene? Så udfyld min kontakt formular også ringer jeg tilbage.

Kontakt mig for mere information


FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

    KAN DU IKKE LIDE FORMULARER?

    Så giv mig et kald på telefon: 60 71 60 17 eller send en mail til: kontakt@lowkeyenergy.dk