Energimærkning af hus for private boligejere

Få et gyldigt energimærke til din bolig

Står du overfor at skulle sælge din bolig, og er dit nuværende energimærke løbet ud? Eller har du for nylig foretaget større renoveringer af hjemmet? Så skal du have udarbejdet et nyt energimærke, der uddyber, hvordan det står til med din bolig lige nu.

Dette arbejde kan Low Key Energy hjælpe dig med. Jeg tilbyder energimærkning af hus for private boligejere i blandt andet Odense, Svendborg, Nyborg og omegn. Jeg tilbyder dog også energimærkning af privat bolig på resten Fyn.

Et energimærke er kun gyldigt i ti år

Det er vigtigt at huske, at et energimærke kun er gyldigt i ti år, og skal du efterfølgende sælge boligen, så skal det fornyes. Det samme gør sig også gældende, hvis du foretager renoveringer eller tilpasninger, der forbedrer energiforbruget.

Har du brug for at få udarbejdet et nyt energimærke til din bolig, så tag endelig kontakt til mig.

Hurtig og fejlfri energimærkning af bolig

Med mig som energikonsulent er du sikret hurtig og fejlfri energimærkning. Jeg er enormt fleksibel, og jeg hjælper private kunder over hele Fyn med udarbejdelse af energimærkning af hus.

Ønsker du også at få udarbejdet en tilstandsrapport og en el-rapport i samme omgang, så kan du tilvælge min totalløsning, hvor mine faste samarbejdspartnere står til rådighed med udfærdigelsen af disse.

Jeg er klar på telefonen, hvis du har spørgsmål

Hvis du har nogen spørgsmål til udfærdigelsen, mine priser eller andet, så tag endelig fat i mig. Du kan altid kontakte mig og få en snak om udarbejdelse af energimærkning.

Ring til mig
Bestil energimærke

Hvad koster energimærkning til private?

Jeg tilbyder en konkurrencedygtig pris på udarbejdelse og besigtigelse af energimærke for privat bolig. Er dit hus større end 300 m2, eller ønsker du en totalløsning, udarbejder jeg gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Alle priser inkl. moms.

 Energimærker privat
 Parcelhus m.m.  0 – 300 m2  4.299 DKK


FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

    KAN DU IKKE LIDE FORMULARER?

    Så giv mig et kald på telefon: 60 71 60 17 eller send en mail til: kontakt@lowkeyenergy.dk